Notícies i Premsa

Us mantindrem informats del nostre progrés

Golf Masters Green Jacket: dissenyadors, què saber, història

Quan el Masters comença aquest cap de setmana, WWD desglossa tot el que necessiteu saber sobre la famosa jaqueta verda.
Els aficionats tindran l'oportunitat de veure jugar alguns dels seus golfistes favorits mentre comenci un altre torneig Màster aquest cap de setmana.
Al final del cap de setmana, qui guanyi el Màster finalment tindrà l'oportunitat de posar-se la famosa jaqueta verda.
Hideki Matsuyama ha guanyat el Masters 2021, guanyant-se el dret a portar la cobejada jaqueta de pit únic. El vestit està brodat amb el logotip oficial del Masters, un mapa dels Estats Units amb un pal de bandera situat a Augusta, Geòrgia, on té lloc la competició. .
La tradició va començar l'any 1937, quan els membres de l'Augusta National Golf Club van començar a portar jaquetes per facilitar la identificació per part de clients i no socis.
Mentre que l'empresa de Nova York Brooks Uniform Co. va fer les jaquetes originals, la Hamilton Tailoring Co., amb seu a Cincinnati, fa blazers durant les últimes tres dècades.
Cada peça està dissenyada amb teixit de llana i triga aproximadament un mes a fer-se, i inclou un botó de llautó personalitzat amb el logotip d'Augusta National a la part superior. El nom del propietari també està cosit a l'etiqueta interior.
El campió del Masters va guanyar per primera vegada la jaqueta verda l'any 1949, quan Sam Snead va guanyar el torneig. El moviment és convertir-lo en membre honorari de l'Augusta National Golf Club. Des de llavors s'ha atorgat a tots els guanyadors.
Tradicionalment, el guanyador de l'anterior Màster atorgarà la jaqueta verda al nou campió. Per exemple, probablement Matsuyama sigui qui va presentar el vestit al guanyador del torneig d'enguany.
Tanmateix, si hi ha possibilitat de tornar a guanyar el campionat, el President del Màster lliurarà la jaqueta al campió.
Tot i que les jaquetes verdes del Masters han de romandre al recinte del club i tenen prohibit treure-les del camp, el guanyador les pot endur a casa i tornar-les al club l'any següent.
El Masters d'enguany serà un any emocionant, que marcarà el retorn de Tiger Woods, que va patir una fractura de la cama dreta en un accident el febrer de 2021 i no ha jugat al PGA Tour des del Masters de 2020.
Brittany Mahomes mostra el seu cos tonificat i les habilitats fotogràfiques del seu marit Patrick en noves fotos de bikini
WWD i Women's Wear Daily formen part de Penske Media Corporation. © 2022 Fairchild Publishing, LLC.tots els drets reservats.

Hora de publicació: 16-abril-2022